Ny daglig leder på kirkegården

En ny daglig leder af arbejdet på Aabenraa Kirkegård er netop ansat. Det er den 52-årig Michael Dybdahl, der kommer fra en stilling som daglig leder ved Smidstrup og Skærup kirkegårde.

Michael Dybdahl, født og opvokset i Bellinge ved Odense, blev i 1989 uddannet som væksthusgartner og har arbejdet blandt andet på Island. Siden 1997 har han været ansat på flere kirkegårde, blandt andet i Mølholm, Vejle, og i Børkop, hvor han bor i dag. Det er hans plan til sommer at flytte til Aabenraa, hvor hans kæreste, Lone Haugaard, er fra. Han har tre voksne børn.

_ Jeg glæder mig til mit nye job på Aabenraa Kirkegård og til samarbejdet med menighedsrådet og de pårørende og til at være med i udviklingen af kirkegården, siger Michael Dybdahl, der tiltræder stillingen som kirkegårdsassistent og holdleder 1. februar.

Han afløser som daglig leder Lone Clausen, der det seneste år har stået i spidsen for arbejdet efter, at Steen Jensen for et år siden gik på pension. Lone Clausen fortsætter som kirkegårdsassistent.