Sct. Nicolai Cantori

 

 

Sct. Nicolai Cantori er stiftet i 2016. Koret er hjemmehørende ved Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa og består i dag af 22 dygtige og engagerede korsangere fra Sønderjylland.

 

Formålet med Cantoriet er at fremføre klassisk musik på så højt et niveau som muligt med særligt fokus på det danske repertoire.

Siden stiftelsen i 2016 har koret bevæget sig indenfor flere stilarter af det klassiske repertoire, kirkeligt som verdsligt.

Cantoriet øver hver torsdag fra klokken 19.00 – 21.00, lige nu i Høje Kolstrup Kirke. Vi ser frem til at vende tilbage til Sct. Nicolai Kirke, når den igen åbner.

 

Korprøverne er fundamentale og prioriteres højt af alle sangere. Vi stræber altid efter at dygtiggøre os, uanset om vi kender musikken i forvejen, eller om det er ny musik for os.

Det vigtigste ved vores korprøver er dog, at vi – i fællesskab – formår at kombinere vores seriøsitet med glæde, humor og latter. Alle korprøver er åbne. Har man lyst, er man meget velkommen til at kigge forbi og overvære en prøve med Cantoriet.

 


Koret ledes i dag af Thomas Bach Madsen, der er organist ved Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa.
Thomas er uddannet organist fra Vestervig Kirkemusikskole og Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Herudover er Thomas uddannet Kor- og Ensembleleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg med Søren Birch som hovedfagslærer.

 

Alle, der er interesseret i at være en del af Sct. Nicolai Cantori, er velkommen til at kontakte korleder Thomas Bach Madsen på tbma@km.dk eller på telefonnummer 22 28 21 95 for yderligere information.